Työelämän tasa-arvo saavutetaan konkreettisilla toimilla

Elinkeinoelämän keskusliitolla on tällähetkellä kampanja työelämän syrjimättömyydestä. Kampanja on todella ajankohtainen ja tärkeä. Siinä nostetaan esiin sitä, kuinka jokaista tulisi kohdella työpaikalla tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti.

Valitettavasti silti tänään sai lukea Helsingin sanomista kuinka rekrytointia tehdessä työnhakijalta oltiin kysytty iästä ja perhetilanteesta. Tämä on sietämätöntä ja täysin käsittämätöntä vielä vuonna 2018. Perhetilanteeseen vetoaminen ja siitä kysyminen rekrytointitilanteessa on täysin suoraa työnhakijan vanhemmuuden ja osaamisen kyseenalaistamista.

Myös laki yksityisyyden suojasta työelämässä velvoittaa työntekijän yksityisyyden kunnioittamiseen, eikä työnantaja voi pyytää työntekijältä muita tietoja kuin mitkä ovat työsuhteen kannalta tarpeellisia. Näihin perhesuhteet harvoin, jos ollenkaan liittyvät mitenkään.

Olisi hienoa nähdä yritysten ja yhteisöjen tulevan esiin aidosti työelämän tasa-arvoa tukevilla konkreettisilla keinoilla ja teoilla. Yksi näistä on anonyymi rekrytointi. Sen avulla moni työnhakija, josta on saatettu esimerkiksi nimen, iän tai sukupuolen perusteella luoda tiedostamattomiakin asenteiden luomia oletuksia ja mielikuvia, on päässyt työhaastatteluun ja sen myötä töihin.

Jos rekrytoinnin pohjalla on ammatti, koulutus ja kokemus, työntekijä rekrytoidaan aidosti hänen oman osaamisensa perusteella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: